Hiti P525L fotoprinter

Fotoprinter Hiti P525L: De Ultieme Professionele Fotoprinter voor o.a. Pasfoto’s. De Hiti P525L fotoprinter is een geavanceerde printer die speciaal is ontworpen voor het afdrukken van hoge kwaliteit pasfoto’s en andere belangrijke afdrukken. Of je nu een professionele fotograaf bent of een bedrijf dat regelmatig pasfoto’s nodig heeft, deze printer biedt de perfecte combinatie van snelheid, precisie en betrouwbaarheid. De Hiti P525L maakt gebruik van een geavanceerde dye-sublimation techniek, die zorgt voor een afdrukkwaliteit van 300 dpi. Dit komt overeen met de resolutie van 4800 dpi bij traditionele inktjetprinters, wat betekent dat je kunt rekenen op scherpe, heldere en levendige foto’s. Door thermische warmte toe te passen, worden de afbeeldingen direct op het papier geprint, wat resulteert in watervaste en duurzame afdrukken zonder dat je inktcartridges nodig hebt. Bliksemsnelle Afdrukken voor Maximale Efficiëntie Met een indrukwekkende printsnelheid van slechts 12,8 seconden per foto, is de Hiti P525L ideaal voor situaties waarin snelheid cruciaal is. Of je nu een drukke fotostudio runt of een evenementenservice beheert, deze printer zorgt ervoor dat je snel en efficiënt kunt werken zonder in te boeten op kwaliteit. Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak De installatie van de Hiti P525L is een fluitje van een cent. Sluit de printer eenvoudig aan op je laptop of PC met de meegeleverde kabel en je bent klaar om te printen. Voor extra gebruiksgemak kun je optioneel een wifi dongle of card reader aanschaffen, zodat je draadloos verbinding kunt maken met de printer. Neem contact op voor prijsinformatie over deze accessoires. Uitzonderlijke Afdrukkwaliteit met Dye-Sublimation Technologie De Hiti P525L is niet alleen een uitstekende keuze voor de afdrukkwaliteit en snelheid, maar ook voor de kostenbesparing op lange termijn. Aangezien de printer gebruik maakt van thermische sublimatie in plaats van traditionele inkten, bespaar je op de kosten van inktcartridges en verminder je je ecologische voetafdruk met deze duurzame oplossing. Klaar om je afdrukken naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met ons voor meer informatie over de Hiti P525L en ontdek hoe deze fotoprinter jouw fotografische projecten kan transformeren. Vergeet de printrollen niet te bestellen: Print kitZusätzlicher / Ersatzadapter, dieser ist für den MagicBOX Medium – Large – Square – Frame

Art. nr:4210
Gewicht:
Afmetingen:
+
Max. formaat objecten:
Prijs excl. BTW:

 975,00

Meer informatie over : Hiti P525L fotoprinter
MagicBOX : Je eigen fotostudio voor productfotografie met Hiti P525L fotoprinter !

Fotoprinter software:
De benodigde software voor de Hiti P525L is gemakkelijk te downloaden vanaf de website van de fabrikant, waardoor je snel aan de slag kunt. De printer wordt geleverd met een 2-jarige fabrieksgarantie, wat je gemoedsrust geeft en je zekerheid biedt over de betrouwbaarheid van je investering. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer een week, zodat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe fotoprinter aan de slag te gaan.Met de Hiti P525L haal je een professionele fotoprinter in huis die je workflow optimaliseert en je helpt om op lange termijn kosten te besparen. Of je nu pasfoto’s, portretfoto’s of andere afdrukken nodig hebt, deze printer biedt een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

 

Wat is de MagicBOX?

De MagicBOX is een productfotografie studio: perfect voor productfotografie voor jouw webshop. De MagicBOX werkt met ledverlichting waardoor de belichting op het product van meerdere kanten komt. Hierdoor zullen er geen reflecties en schaduwen op het product, die jij wilt fotograferen voor jouw webshop, zichtbaar zijn. Gemakkelijk, snel en efficiënt zelf je productfoto’s maken voor bijvoorbeeld Bol.com en Amazon.nl.

De MagicBOX is uitermate geschikt om productfoto’s te maken van bijvoorbeeld Food, Glas, Fashion, Sieraden, Keramiek, Elektronica, Planten, Bloemen en eigenlijk alles wat er in deze productfotografie studio past.

Bijna voor elk product is een geschikte MagicBOX: Kies de MagicBOX die bij jouw wensen en product past. Bekijk onze productfotografie studio’s.

0
Your Cart
Your cart is empty.