Laatste Nieuws

11-5 2020 | Gepost door Birgitta Schaafsma

Nieuw MagicBOX packshot table!

Op de MagicBOX Packshot Table maak je op eenvoudige wijze zelf professionele foto’s van grotere objecten zoals Fashion, schilderijen, koffers, tassen, sieraden, muziekinstrumenten, bloemstukken en  combinatiefoto’s etc… voor je brochure, social media of website.

De MagicBOX Packshot Table is een tafel op werkhoogte waarop je heel veel verschillende artikelen kan fotograferen: door de camera rail kan van verschillende kanten gefotografeerd worden maar natuurlijk kan je ook gewoon vanaf de zijkant met je mobiel uit de hand of met camera op een statief foto’s maken.

30-4 2020 | Gepost door Birgitta Schaafsma

Demo op afstand nu ook mogelijk

Normaal gesproken ben je welkom om ons te bezoeken en een demonstratie te volgen met je eigen producten en camera/mobiel, door de Corona maatregelen is dit niet zo makkelijk op dit moment.
We kunnen wel demo’s geven op 1.5m afstand maar hebben nu ook de mogelijkheid om op afstand te demonstreren met je eigen producten.
Wil je graag een demo neem dat gerust contact op!

17-4 2020 | Gepost door magicbox

We hebben een nieuwe website!

17 april is de nieuwe website gelanceerd!

Uiteraard hebben we uitgebreid getest maar ondanks dat zou je “foutjes” of ongemakken kunnen tegenkomen, mocht dat zo zijn horen we dat uiteraard graag!

Kies de MagicBOX die bij jouw wensen en producten past!