Nieuws

Laatste Nieuws
Waarom is een productfoto zo belangrijk?

Waarom is een productfoto zo belangrijk?

Maak hem in een van de MagicBOXen Visuele aantrekkingskracht-> Goede foto's trekken de aandacht en wekken interesse bij de bezoekers. Mensen zijn visueel ingesteld en worden vaak aangetrokken door afbeeldingen voordat ze teksten lezen. Eerste indruk-> De eerste indruk die een website maakt...

Lees meer
Demo Tica Venlo en Aalsmeer

Demo Tica Venlo en Aalsmeer

Tijdens de Look, Feel & Buying Days bij Tica demonsteren wij hoe je eenvoudig zelf professionele productfoto’s kan maken. 19 september in Venlo en 26 september in Aalsmeer.

Lees meer
MagicBOX Frame Pro Extra

MagicBOX Frame Pro Extra

Onze laatste ontwikkelde MagicBOX Onze missie : luister naar de klant wat hij nodig heeft en wat hij mist in ons assortiment om goed professionele productfoto's te kunnen maken van zijn producten. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van deze nieuwe MagicBOX Frame Pro Extra: De "luxere" versie van...

Lees meer
Productfotografie 360°

Productfotografie 360°

Alle 360° modellen worden vanaf nu uitgerust met een geavanceerde draaischijf. De draaischijf is van mat transparant materiaal wat zorgt voor een schaduwvrije ondergrond en optimale belichting ook vanuit de onderkant van je product.Deze schijf wordt aangedreven door een krachtige motor met een...

Lees meer

In de MagicBOX Small – Square en Large hebben een deurtje die je kan gebruiken om extra spiegeling aan de voorkant te elimineren.
Vaak zie je in zeer spiegelende producten, denk hier aan glazen, keramische, zilveren en gouden producten, jezelf en de camera of “ruis” vanuit je achtergrond waar vandaan je fotografeert.
Door gebruik te maken van het deurtje maak je de MagicBOX bijna geheel gesloten en weerkaats het licht ook op de voorkant wat dan resulteert in licht van 6 kanten.
Hiernaast demonstreren we met een fles wijn wat het verschil is met en zonder het deurtje bij het fotograferen in de MagicBOX.

 

Ervaringen van MagicBOX gebruikers