Over ons

Wie zijn wij en wat is de MagicBOX?

Wie zijn wij?

Wij zijn Ronald en Birgitta Schaafsma, eigenaren van MagicBOX. Tot half 2019 hadden wij een kralengroothandel en vandaar uit is de MagicBOX voortgekomen. Op zoek naar een professionele betaalbare manier om onze productfoto’s te maken voor ons bedrijf hebben wij zelf een kleine fotostudio ontwikkeld. In de loop der jaren hebben we dit uitgebouwd naar een brede range producten welke voorzien in de verschillende behoeftes van de klant. We maken de MagicBOX al sinds 2013 met de grootste zorgvuldigheid in eigen huis. Met trots kunnen we zeggen dat de MagicBOX al in 25 verschillende landen wordt gebruikt.

- Onze Missie -

Zelf professionele foto’s en video’s maken met de MagicBOX op een eenvoudige manier en met zo min mogelijk hulp van fotobewerkingsprogramma’s is onze missie.

  • De MagicBOX heeft rondom diffuus licht door middel van Led verlichting en is goed voor 20.000 branduren.
  • De MagicBOX is eenvoudig in gebruik, met telefoon of camera kan je snel zelf professionele foto’s maken.
  • De MagicBOX is gemaakt van stevige en duurzame materialen, compact en onderhoudsvrij.

De MagicBOX wordt in Almere geproduceerd en staat voor kwaliteit en service. We kunnen je advies geven over de werking van je camera of telefoon in combinatie met de MagicBOX.

In de MagicBOX Small – Square en Large hebben een deurtje die je kan gebruiken om extra spiegeling aan de voorkant te elimineren.
Vaak zie je in zeer spiegelende producten, denk hier aan glazen, keramische, zilveren en gouden producten, jezelf en de camera of “ruis” vanuit je achtergrond waar vandaan je fotografeert.
Door gebruik te maken van het deurtje maak je de MagicBOX bijna geheel gesloten en weerkaats het licht ook op de voorkant wat dan resulteert in licht van 6 kanten.
Hiernaast demonstreren we met een fles wijn wat het verschil is met en zonder het deurtje bij het fotograferen in de MagicBOX.

 

Ervaringen van MagicBOX gebruikers